Friskvård

På festivalen blir det både nya inslag och gamla som gör comeback! Ta tillvara möjligheten att prova på det som erbjuds!

Yoga

Det yttersta målet med yoga har traditionellt beskrivits som moksha (frihet, frigörelse), men en entydig beskrivning av vad detta innebär är inte möjlig; det beror på vilken praktisk, filosofisk eller andlig tradition man utgår ifrån. I Yoga Sutras av Patanjali beskrivs ändamålet som en absolut frihet. Inom Shaiva avser yoga att förena kundalini med Shiva.[20] Mahabharata beskriver ändamålet med yoga som att kunna erfara av föreningen av Atman och Brahman. Dessa ändamål kan liknas vid västerländska begrepp som henosis och gnosis. Vid sidan, eller i stället för, av dessa andliga ändamål utövas yoga för att minska stress, hålla kroppen smidig, och öka välbefinnande och hälsa. I västerländsk tradition har under senare decennier uppmärksamheten på yoga som väg mot fitnessdominerat.
Hämtat från Wikipedia

Tid: lördag 9/8 kl 07.30-08.15 och fredag kl 12.00-12.45
Plats: I parken utanför Halmstad Teater, vid regn inne i teaterbyggnaden
Kostnad: gratis!
Läs mer på: Yoga på Wikipedia

Revygolfen

Efter ett antal års frånvaro är det äntligen dags för Revygolfen igen! Tävlingen avgörs på vackra Holms Golfklubb i Halmstad. Banan är mycket omväxlande med generösa fairways och spännande greener. 18 hål och par 72.

Tid: fredag 10/8 kl 08-13
Plats: Holms Golfklubb, Halmstad
Kostnad: 450 kr, 18 hål inklusive lunch
Läs mer på: Holms GK:s hemsida

Revyloppet

Gå, jogga rusa ja sättet att ta sig runt denna natursköna sträckning är frivillig. Många revyare har på olika sätt passat på att motionera eller träna under sin vistelse i de olika revystäderna under åren. Vi har nu tagit detta ett steg längre och som första revy anordnat Revyloppet som ett gemensamt träning- och motionspass. Starten kommer vara i anslutning till teatern och sedan springer vi en sträcka på 5 km runt natursköna Nissan. Halva loppet går på asfalt och halva loppet går på naturstig.

Tid: lördag 11/8 kl 11-12
Plats: Vid Halmstad Teater
Kostnad: gratis!

KONTAKT

Riksförbundet
Lokalrevyer i Sverige
info@lis.nu
0515 – 185 20

KOMMANDE REVYFESTIVALER

2019 Östersund
7-10 augusti (v 32)

2020 Karlskrona
5-8 augusti (v 32)

MEDLEMS-FÖRMÅNER

HITTAT FEL?

Har du hittat ett misstag på sidan? Maila kansliet omedelbart på så åtgärdar vi det!

Om festivalen

Svensk Revyfestival med Revy-SM arrangeras v. 31 eller v. 32 (och avslutas den lördag som infaller fr.o.m. 5/8 t.o.m. 11/8). Vill DU och din revygrupp arrangera festivalen i framtiden? Kontakta kansliet för att få grundläggande info inklusive mallar för budget, schema, mm.

Hittat ett fel?
Har du hittat ett fel på sidan? Maila kansliet omedelbart så åtgärdar vi det!