INFORMATION FÖR TÄVLANDE I REVY-SM 2019 I ÖSTERSUND

REPETITIONSSCHEMA FÖR REVY-SM 2019 (ändrat 12/7)

Klicka här för att ladda ner repschemat. Vi ber alla tävlande om förståelse för svårigheten att skapa ett repschema som passar perfekt för hundratals människor. Detta repschema är i princip inte ändringsbart, med undantag för eventuella direkta misstag.

TEKNISK INFORMATION
Scen

Scen är cirka10 meter bred och cirka 8 meter djup. Entréer sker på scengolvsnivå i gångar från både vänster och höger sida. Projektion 1 är framprojektion, de båda Projektion 2 är bakprojektion. En kompetent ljusrigg kommer att finnas. Salongen har 428 platser, stegrande.

 

 

TEKNISKT ANSVARIGA

Hugo Nylander (Ljud), 073-8054091, hugo@storsjoteatern.se
John Unosson (Ljus), 073-180087, john@paab.nu
Lars ”Kalle” Karlsson (Projektion), 070-271 9134, kalle@storsjoteatern.se

OBSERVERA ATT ALLA FILER SKA MAILAS TILL REGISSÖR MATS SANDELIUS ENLIGT NEDAN.
EJ DIREKT TILL TEKNISKT ANSVARIGA!

REGISSÖR

Mats Sandelius
Telefonnummer: 0708 – 168 288
 
Regissör Mats Sandelius är även mottagare av LJUDEFFEKTER, MUSIKBAKGRUNDER, PROJEKTIONSBILDER, PROJEKTIONSFILMER och är den som svarar på frågor om SCENOGRAFI och om ÖVRIGA TEKNISKA ÖNSKEMÅL. Samtliga filer mailas honom ABSOLUT SENAST 1/6 2019 på adress mats@sandelius.se
 
Bilder/filmer för projektion ska passa enligt ovan och ska vara max 1080×1080 pixlar och 1920×422 pixlar. (Det finns möjlighet till en ännu större skärm, men vi kommunicerar detta i de fall där det kan vara aktuellt.) Alla bilder skall vara .jpg eller .png. Alla filer med video skall vara Quicktimeformatet .mov. Ljudfiler bör vara i .wav eller .mp3 med hög upplösning. 

MUSIKINFORMATION
Kapellmästare och musikansvarig

Mattias Nordqvist, kapellmästare
Telefonnummer: 070-213 41 51
 
Absolut senast 1/6 2019 ska notarrangemang enligt anvisningar nedan tillsändas Mattias enligt ovan. De revynummer som innehåller musik ska med fördel ackompanjeras av Revy-SM-orkestern. Sedvanliga undantag från detta kommer givetvis att göras, såsom att exempelvis vissa dansnummer körs till backtracks. I noterna ska framgå harmonik och form, gärna också instrumentala insatser såsom ”prickar”, riffs, stråkmelodier etc (se exempel nedan).
 
OBS, det räcker ej med exempelvis texten och sedan en ackordanalys skriven ovanför!
 

 

FÖR ATT SKICKA STORA FILER
Sprend

Många filer blir alldeles för stora för att kunna maila. Använd då istället exempelvis Sprend, som är en utmärkt gratistjänst för att kunna skicka stora filer till en mottagare.

KOMMANDE REVYFESTIVALER

2020 Karlskrona
5-8 augusti (v 32)

MEDLEMS-FÖRMÅNER

HITTAT FEL?

Har du hittat ett misstag på sidan? Maila kansliet omedelbart på så åtgärdar vi det!

KONTAKT

Lokalrevyer i Sverige
0515 – 185 20

Om festivalen

Svensk Revyfestival med Revy-SM arrangeras v. 31 eller v. 32 (och avslutas den lördag som infaller fr.o.m. 5/8 t.o.m. 11/8). Vill DU och din revygrupp arrangera festivalen i framtiden? Kontakta kansliet för att få grundläggande info inklusive mallar för budget, schema, mm.

Hittat ett fel?
Har du hittat ett fel på sidan? Maila kansliet omedelbart så åtgärdar vi det!