Boende under festivalen

Nedanstående hotell är aktuella och bokning sker via LIS:s bokningssystem 23/4 – 31/5. Efter 31/5 får varje revydelegat ordna eget boende. Med reservation för eventuell fullbeläggning.

Clarion Collection Hotel Post

Hotel Post är centralt beläget vid Stora Torget i Oskarshamn, bara några minuters promenad från resecentrum och färjeläget. På Clarion Collection Hotel Post bor du i en anrik miljö. I huvudbyggnaden härstammar inredningen från tidigt 1900-tal. Det är högt i tak och i flera av rummen hittas enastående vackra kakelugnar, en miljö som rimmar väl med traktens historiska kännemärke som småländsk varvsstad.

Här har du möjlighet att ta med din hund, extra kostnad tillkommer. Meddela vid bokning!

Best Western Sjöfartshotellet

I anslutning till Oskarshamns hamn ligger Best Western Sjöfartshotellet. Ett hotell med 42 rum i vackert område med kort avstånd till flera restauranger och stadskärnan. På hotellet är det fri parkering och gästerna har tillgång till relaxavdelningen med bastu. Alla 42 rum går i det maritima temat vilket ger en mysig känsla. På rummen finns det skrivbord och tillgång till gratis trådlöst internet.

Här har du möjlighet att ta med din hund, extra kostnad tillkommer. Meddela vid bokning!

Logi Tuppen

Centralt i Oskarshamn med utsikt över staden, Kalmarsund och Blå Jungfrun hittar du detta trivsamma boende. Vi erbjuder en god standard, bra sängar. Vissa rum har egen dusch & toalett, andra delar dessa faciliteter per 2 rum. Sällskapsrum finns.

STF Vandrarhem Oscar

Mitt i centrala Oskarshamn ligger STF Vandrarhem Oscar, en del av Forum. Vandrarhemmet är som namnet antyder anknutet till Svenska Turistföreningens vandrarhemsorganisation med allt vad det innebär av komfort- och kvalitetsstandard. Vandrarhemmet omfattar totalt 10 fräscha rum med toalett och dusch. I anslutning till vandrarhemmet finns ett välutrustat pentry med möjlighet till matlagning samt matsal och TV-rum. Vandrarhemmet är husdjursfritt.

Eget boende

Annat boende – camping, ställplatser & stugor hittar du på https://oskarshamn.com/revy-sm-till-oskarshamn/

KOMMANDE FESTIVALER

2024 Sundsvall
7-10 augusti

HITTAT FEL?

Har du hittat ett misstag på sidan? Maila kansliet omedelbart på så åtgärdar vi det!

KONTAKT

LIS
Lokalrevyer i Sverige
Telefon 0515 - 185 20