Hur man ansöker om att arrangera Svensk Revyfestival med Revy-SM

Är du och din organisation intresserad av att i framtiden arrangera Svensk Revyfestival med Revy-SM? I så fall ska ni göra såhär:

Steg 1: Kontakta Lokalrevyer i Sverige

Kontakta Riksförbundet Lokalrevyer i Sverige (LIS) på info@lis.nu eller på 0515 – 185 20. LIS kommer då att tillhandahålla:

  • En budgetmall
  • En avtalsmall
  • En samlad kunskapsbank
  • Ett typiskt festivalschema

LIS:s ordförande och/eller förbundssekreterare kommer därefter att noggrant gå igenom dokumenten och filerna med er. Vi kommer också att närmare beskriva vad som måste ingå i er formella arrangemangsansökan (Steg 3 nedan).

Steg 2: Ta fram budgetunderlag och tillverka en arrangemangsansökan

I steg 2 arbetar ni med att fylla i den tillhandahållna budgetmallen och att skapa er formella arrangemangsansökan. Ni använder givetvis LIS:s styrelse och förbundssekreterare för att ventilera idéer och diskutera olika lösningar.

Steg 3: Skicka in er arrangemangsansökan genom nedanstående formulär

I steg 3 fyller ni noggrant i nedanstående formulär och bifogar alla obligatoriska filer. LIS kommer därefter bekräfta att er ansökan är mottagen och meddela när ett besked kan lämnas.

Steg 4: Invänta mailet INNAN du stänger ner webbrowsern

Efter att du tryckt på ”Skicka” ska du titta i din mailbox och hitta ett mail med en kopia på all information du fyllt i. Ligger mailet ej i din inbox får du titta i skräpkorgen. Om inget mail finns varken i din inbox eller i skräpkorgen har du missat något i formuläret och det har INTE skickats in. Korrigera misstagen och tryck ”Skicka” igen.

När du fått mailet har även LIS fått samma mail, och du kan stänga ner webbrowsern.

Arrangemangsansökan

KOMMANDE FESTIVALER

2024 Sundsvall
7-10 augusti

HITTAT FEL?

Har du hittat ett misstag på sidan? Maila kansliet omedelbart på så åtgärdar vi det!

KONTAKT

LIS
Lokalrevyer i Sverige
Telefon 0515 - 185 20