Underhållning

Här är det fina underhållningsprogrammet under festivalen. För exakta tider, se programsidan.

Onsdag 2/8: Andreas Zetterberg Österlund, MusikMatchen

Precis som tidigare år håller förbundssekreterare Andreas Zetterberg Österlund en rafflande tävling. Inget papper och penna här utan action ska det vara!

Torsdag 3/8: Loveflowers

LOVEFLOWERS är ett litet annorlunda countryband med rötter i alternative country, Americana och folk/pop. Stämningsfulla egna låter med sång och traditionella countryinstrument.

Fredag 4/8: Angelica Alm

Mest känd är hon kanske från TV-programmet ”Så ska det låta”, men Angelica har fullt upp även utanför tv-rutan – både med eget material och andra samarbeten med några av våra mest folkkära artister. Och med pianobarshower förstås, både i Sverige och utomlands.

Angelica är en charmig entertainer med mycket soul i blodet. Med sin varma och starka närvaro får Angelica publiken i pianobaren att smälta – med sin breda repertoar ger hon verkligen alla i publiken chans att få höra just sina favoritlåtar.

Lördag 5/8: Anders Mårtensson – Imitatör & skådespelare

Han har sedan 1990 arbetat heltid som imitatör och skådespelare, ni har sett honom i Partaj, Solsidan, Hellenius Hörna, Klassfesten med mera. Tommy Körberg, Cornelis, Kalle Moraeus, Zlatan, Edward Blom med flera är några av hans träffsäkra imitationer, ibland kusligt likt…

Lördag 5/8: Green Valley Orchestra – GVO

Green Valley Orchestra GVO. Ett band som består av ett gäng av Oskarshamns bästa och mest välmeriterade musiker. GVO spelar allt från Bruce Springsteen till Bob Marley och är som ett musikerkollektiv som älskar att underhålla. Vilka medlemmar som är med beror lite på tillfälle men det utlovas musikalisk kvalité på hög nivå.

KOMMANDE FESTIVALER

2024 Sundsvall
7-10 augusti

HITTAT FEL?

Har du hittat ett misstag på sidan? Maila kansliet omedelbart på så åtgärdar vi det!

KONTAKT

LIS
Lokalrevyer i Sverige
Telefon 0515 - 185 20