Om arrangören

Varmt välkomna till Sundsvall och oss i Sundsvalls Stadsrevy. Vi är taggade från topp till tå, att få hit hela vår revyfamilj från Sveriges avlånga land.

Just nu klurar vi fram mycket roligheter och bra underhållning, så att Ni ska få helt underbara dagar hos oss samt att vi i Sundsvall får visa vår publik vilka fantastiska revyer vi har i Sveriges avlånga land.

2012 startade Kattis Melander KvissleBy Byarevy i Njurunda och drev revyn i egen regi. 2013 flyttade revyn till Skönsberg i Sundsvall och bytte namn till Byarevyn i Sundsvall. 2016 flyttade revyn till centrala Sundsvall och i samband med det bytte vi namn till Sundsvalls Stadsrevy och en förening bildades. Spelplats blev Konsert-Teatern och sedan Sundsvalls Teater, som ligger i samma byggnad. Där har vi varit sedan 2017. Sundsvalls Teater är en underbar vacker teater i en historisk miljö.

Vårt revygäng är aktörerna Christer Ölén, Kattis Melander, Micke Jonsson, Lena Krantz, Thelma Ericsson och Eva-Mari Näslund. Orkestern består av kapellmästare / pianist Patrik Norman, basist Mats Ejesjö, trummis Pierre Söderberg. Regissör är Göran Eriksson och producent Stig Josfalk Bergman.

Som lite kuriosa kan nämnas att Sundsvall är födelseorten för LIS. Föreningen bildades nämligen på Dingersjö värdshus i Njurunda, som ligger 13 km söder om Sundsvall.

Varmt välkomna!

Sundsvalls Stadsrevy

 

KOMMANDE FESTIVALER

2024 Sundsvall
7-10 augusti

HITTAT FEL?

Har du hittat ett misstag på sidan? Maila kansliet omedelbart på så åtgärdar vi det!

KONTAKT

LIS
Lokalrevyer i Sverige
Telefon 0515 - 185 20